Regionaal Autisme Centrum zoekt een

Autismebegeleider B

Dienstverband

18-24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Helmond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wat wij doen
Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in hulpverlening aan mensen met autisme. Een compleet pakket aan zorg, want we bieden ondersteuning op alle fases in het leven.
Van jong tot oud…Wij bieden professionele behandeling en begeleiding op maat aan. We zijn actief in de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg en hebben verschillende expertises in huis: psychiaters, orthopedagogen, GZ-psychologen, ontwikkelingspsychologen, onderwijskundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, praktisch pedagogische gezinsbegeleiders, maatschappelijk werkers, jobcoaches en arbeidsdeskundigen.

Functieomschrijving

De vraag naar ambulante autisme begeleiding blijft groeien. We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste en betrokken collega’s die kennis en ervaring hebben als autisme begeleider.
We krijgen diverse ondersteuningsvragen uit de regio Limburg.
Dit zijn vooral vragen waarbij de cliënt ondersteuning wil na school en/of werk, in de late middag en vroege avond. Tevens kun je gaan werken in de wooninitiatieven in Venlo of Roermond. Dit zijn woonvoorzieningen waar (jong)volwassenen met autisme beschermd wonen.
Onze nieuwe collega’s zijn dan ook flexibel inzetbaar en vinden het een passievolle uitdaging om de (sociale) redzaamheid van cliënten te vergroten.

Wij vragen

• Een bevlogen Autisme begeleider met een passende opleiding op HBO niveau.
• Ervaring in individuele ambulante begeleiding binnen thuissituaties.
• Ervaring in en/of sterke affiniteit met het ondersteunen en begeleiden van mensen met autisme.
• Ervaring in het opstellen van zorgplannen.
• Bij voorkeur woonachtig in Limburg.

Dienstverband

Wij bieden:
Een afwisselende en zelfstandige baan binnen een informele organisatie. We hebben verschillende expertises in huis en zijn een organisatie die openstaat voor ontwikkelingen en innovatie. Zo krijg je als medewerker beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget. Ook bieden we intervisiegroepen om je SKJ registratie op orde te houden.
Werk je graag zelfstandig binnen een regioteam… Dan zijn wij op zoek naar jou!
De vacature geldt in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, met de intentie voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werktijden

Werktijden zijn in overleg.

Salaris

De functie is ingedeeld in GGZ cao FWG 45. Inschaling vind plaats o.b.v. opleiding, ervaring en competenties.

Aanvullende informatie

Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief met je curriculum vitae per mail.
Voor meer informatie neem je contact op met het Regionaal Autisme Centrum en vraag naar Ellen Konings Teamleider Roermond of Ine Knuever, Regiomanager.
0492-792979