Adelante zoekt een

Begeleider dagopvang

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Adelante biedt zorg- en hulpverlening aan kinderen en jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. Zij en/of hun verzorgers kunnen terecht voor ambulante begeleiding, opvang, woontraining en arbeidsoriëntatie, (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs.

Wij zijn voor 24 uur op zoek naar een:

Begeleider dagopvang

Functieomschrijving

Van knutselen, sporten, spelen, avontuur, buitenspelen, leren koken tot het schitteren in een musical, het kan allemaal bij de dagopvang in Valkenburg. Samen met vijf directe collega’s begeleid en verzorg je kinderen/jongeren en hun directe leefomgeving aan de hand van een methodische werkwijze. Je geeft uitvoering aan een (ped)agogisch leefklimaat en het handelingsplan. Je geeft input voor evaluaties en zorgt voor tijdelijke bijstelling van de doelen die gesteld zijn. Je zorgt voor correcte registratie ten behoeve van dossiervorming. Je stemt activiteiten van programma’s op elkaar af en zorgt voor ontwikkel- en ervaringsgerichte activiteiten. Je ziet toe op persoonlijke hygiëne en assisteert waar nodig bij ADL taken en levert een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit. Naast de directe begeleiding van de kinderen/jongeren, neem jij coördinerende taken op je, zodat de afdeling goed gefaciliteerd is om hun werk te kunnen doen.

Wij vragen

Je hebt een relevant hbo diploma, aangevuld met werkervaring in het begeleiden en verzorgen van kinderen/jongeren met een lichamelijke en/of cognitieve beperking of chronische ziekte. Je hebt affiniteit met de doelgroep, bent enthousiast, creatief in de begeleiding en in het vinden van oplossingen. Verder ben je flexibel en initiatiefrijk zowel op praktisch- als inhoudelijk gebied. Je kunt goed werken in teamverband en beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Jij zorgt ervoor dat je samen met je collega’s goed inspeelt op de hulpvraag van de cliënt en bent beschikbaar na schooltijden, op zaterdagen en in vakanties.

Dienstverband

Een contract voor de duur van in eerste instantie een jaar met een intentie tot verlenging.
Een salaris van minimaal € 2.144, - en maximaal € 3.072 - bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…
een eindejaarsuitkering van 8,33% volgens CAO Ziekenhuizen
8,33% vakantiegeld
een goede pensioenvoorziening bij PFZW
fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets
collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars
uitruil reiskostenregeling
gratis sporten bij Adelante, waaronder fitness, yoga en zwemmen
voordelig extern sporten via BenVitaal
leren en werken
een goede werksfeer
werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Werktijden

In onderling overleg

Salaris

Een salaris van minimaal € 2.144, - en maximaal € 3.072 - bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

Aanvullende informatie

Over Adelante Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.
Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.
 
Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/
 
Ben jij een kartrekker met oog voor kwaliteit? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 15 juni a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.
 
Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Nicole van der Donk (06-51992766) voor inhoudelijke vragen.
 
Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.
 
Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.
 
Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.
 
Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.