PSW zoekt een

Begeleider / Persoonlijk Begeleider Wonen Barbarastraat Reuver

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Je hebt altijd al ‘met mensen willen werken’, je steekt graag de handen uit de mouwen, je bent flexibel, zelfstandig en ondernemend. Klinkt dat bekend? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!

PSW Wonen zoekt begeleiders voor mensen met verstandelijke beperking die in een woonbegeleidingscentrum wonen. Overdag gaan zij naar de dagbesteding/ het werk.

Vestigingsinformatie:
Het woonbegeleidingscentrum aan de Barbarastraat in Reuver biedt begeleiding aan aan 2 groepen van 7 tot 8 cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking met bijkomende handicaps zoals autisme en epilepsie. De leeftijden zijn divers, de zorg voor enkele ouder wordende cliënten speelt een rol. De begeleiding richt zich op het verder ontwikkelen van vaardigheden en zelfstandigheid en op het in stand houden hiervan. Enkele cliënten vragen ondersteuning in de persoonlijke verzorging en in het bieden van nabijheid. Regie over eigen leven is een belangrijk thema voor deze groep.

Functieomschrijving

Als begeleider creëer je een veilig en vertrouwd thuis voor de cliënten. Vanuit de visie ‘niet zorgen voor, maar zorgen dat’ ondersteun je de cliënten. Je voert ondersteunende en begeleidende cliëntgerichte werkzaamheden uit.

De begeleider die wij zoeken kan inspelen op deze uiteenlopende begeleidingsvragen en draagt zorg voor het mede uitvoering geven aan individuele begeleidingsplannen van de cliënten. Inhoudelijk richt de begeleiding van deze cliënten zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten. Daarnaast werk je nauw samen met ouders die zeer betrokken zijn bij hun kind en heb je te maken met andere partijen.

Wij vragen

  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 3.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Dienstverband

In eerste instantie vindt een aanstelling plaats voor één jaar. Na afloop van dit jaar wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband met uitzicht op een vast contract.

Werktijden

De functie brengt met zich mee dat er in de ochtend- en avonduren, om het weekend en met slaapdiensten wordt gewerkt.

Salaris

De functie van begeleider is ingedeeld in functiegroep 35 van de CAO Gehandicaptenzorg (minimaal € 1.800,- en maximaal € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Aanvullende informatie

Wat hebben we te bieden?

  • Goede werksfeer en fijne collega’s. Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen. Je kunt een beroep doen op de collega gedragsdeskundige of verpleegkundige. Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Afhankelijk van jouw eigen wensen, is het mogelijk om je in de toekomst verder te ontwikkelen tot de functie persoonlijk begeleider. Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.