Daelzicht zoekt een

Begeleider Ringovenstraat

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Wil jij aan de slag met onze oudere cliënten? Wij zijn voor onze locatie Ringovenstraat 27A in Panningen per 1 oktober op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Begeleider

Het betreft een vacature voor een 28 uur in de week met bij aanvang direct een vast dienstverband.

Locatieprofiel:
Je gaat aan de slag op de Ringovenstraat 27. Dit is een moderne locatie (gebouwd in 2010) in een appartementencomplex waar oudere cliënten met een verstandelijke beperking begeleid wonen. De leeftijd van de cliënten die je gaat begeleiden varieert van midden 50 tot ± 80 jaar. De nadruk van de zorg ligt binnen de locatie per groep op een ander vlak. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen in alle aspecten van het leven en indien noodzakelijk kunnen er verzorgende (waaronder ook voorbehouden) handelingen worden verricht. Cliënten kunnen overdag deelnemen aan dagbesteding in de regio Panningen.

Functieomschrijving

Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Netwerkcoach bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen.
Je werkzaamheden bestaan verder uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Structuur en duidelijkheid zijn erg belangrijk voor onze cliënten. Vanwege de diversiteit in hulpvragen, cliëntniveau en de ligging van de locatie verwachten we dat je beschikt over zelfstandigheid en doorzettingsvermogen en de kerncompetenties ondernemerschap, flexibiliteit en professionaliteit. Daarnaast ben je bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten).

Wij vragen

• Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-4 en je hebt ervaring met de beschreven doelgroep.
• Aantoonbare affiniteit met werken in de gehandicaptenzorg en meer in het bijzonder werken met de doelgroep ouder wordende cliënten.
• Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden.
• Een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten.
• Je bent creatief en proactief. Je zoekt, naast de reguliere begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten en geeft zelfstandig invulling aan nieuwe initiatieven!

Dienstverband

Een contract voor onbepaalde tijd (incl. 2 maanden proeftijd) voor 28 uur per week.

Werktijden

Werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten).

Salaris

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 40 als begeleider, conform de cao gehandicaptenzorg.

Aanvullende informatie

Belangstelling?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 06.01 uiterlijk 30 juni 2019 naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.
 
Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij leidinggevende zorg, Carmen Verbakel via telefoonnummer 06-46077851.
 
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.
 
Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.