Dichterbij zoekt een

Ergotherapeut

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Oss

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Dichterbij/Expertise zoekt een Ergotherapeut voor de afdeling Ergotherapie, voor 36 uur per week met een minimum van 28 uur. Het ergotherapieteam bestaat uit 8 ergotherapeuten, verdeeld over vier regio’s (totaal ongeveer 6,5 FTE).

Functieomschrijving

Wat ga je doen
Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en/of adviseert cliënten, ouders en cliëntsystemen op alle gebieden van de ergotherapie. Hier valt te denken aan hulpvragen op het gebied van ADL, rolstoelen, SI en, fijne motoriek. Je werkt met cliënten van diverse leeftijden en zeer uiteenlopende problematiek.

Met wie ga je dat doen
Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. Zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt, professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen.

Waar ga je dat doen
Vanuit jouw standplaats Oss/Uden bezoek je de woon- en dagbestedingslocaties waar de clientvragen liggen. Je werkt samen met zowel het team van ergotherapeuten (delen van kennis) als waar wenselijk met andere paramedici en met de teams op de woningen/dagbestedingslocaties om in gezamenlijkheid op zoek te gaan naar de beste kwaliteit van zorg voor de client.

Zo werken wij
Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.
Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wij vragen

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van diploma Ergotherapie en bent ingeschreven in het basisregister/kwaliteitsregister voor paramedici
 • Afronding van de cursus SI is een pre
 • Ervaring met aanvragen via het Zorgkantoor (Zorginfo) is een pre
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de doelgroep van Dichterbij
 • Je bent zelfstandig en accuraat
 • Je belt collegiaal en kan goed werken in (multidisciplinair) teamverband
 • Je bent flexibel t.a.v. een veranderende organisatie
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk sterk
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto

Dienstverband

Dit krijg je ervoor terug

 • Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Een salaris van minimaal € 2675,- en maximaal € 3948,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 55 op basis van een 36-urige werkweek
 • In verband met de zwangerschap van 1 van onze collega's zijn wij op zoek naar een vervanger voor de periode van15 augustus t/m 31 december 2019 in de regio Oss/Uden

Werktijden

in overleg

Salaris

Een salaris van minimaal € 2675,- en maximaal € 3948,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 55 op basis van een 36-urige werkweek

Aanvullende informatie

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anne Hermsen via telefoonnummer 06 14 59 77 18 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Wil je reageren op deze vacature? Dat kan via de website: www.dichterbij.nl of via de rechtstreekse link: https://www.dichterbij.nl/werken-bij/zwangerschapsvervanging-ergotherapeut-oss-uden door je cv en uitgebreide motivatiebrief te uploaden.