Radar zoekt een

Gespecialiseerd begeleiders

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

JENS is een coöperatie die wordt gevormd door Alcander, Koraal, MeanderGroep, Mondriaan, Radar, Welsun en XONAR. JENS biedt vanaf 1 januari 2019 preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. De werkzaamheden worden verricht vanuit een van de werkgebieden van JENS (Heerlen, Landgraaf of Voerendaal).

Voor meer informatie over JENS kun je terecht op de website www.jenshelpt.nl en https://www.youtube.com/watch?v=mpIjVEV6VjE

Functieomschrijving

Wij zijn vanuit Radar op zoek naar meerdere Gespecialiseerde Begeleiders voor JENS. Je krijgt te maken met licht verstandelijk beperkte jeugdigen met gedragsproblemen, zowel in de gezinssituatie (multi-problem gezinnen) als in andere sociale omgevingen (bijv. school, vrije tijd of sportomgeving). De begeleiding of activering richt zich op het aanleren van vaardigheden waardoor jeugdigen en ouders beter in staat zijn om problemen en vragen die zich voordoen op te lossen of aan te kunnen. Als Gespecialiseerd Begeleider coach je tevens je collega’s bij het begeleiden van cliënten met deze complexere ondersteuningsvraag en/ of onbegrepen gedrag.

Aangezien JENS de ambitie heeft om in de basisjeugdzorg volgens het programma “Samen Anders” te werken, kan het zijn dat de inhoud van de functie en de omgeving waarin deze wordt uitgevoerd op termijn gaat wijzigen.

Wij vragen

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
• Je bent in staat om op een rustige manier in complexe, weinig stabiele situaties te handelen;
• Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en in staat een aanspreekcultuur op gang te brengen (feedback geven, vragen en ontvangen);
• Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren;
• Je kunt je collega's coachen in hun taakuitvoering, bent analytisch en hebt een helicopterview;
• Je bent gericht op samenwerking (verbinden) zowel binnen als buiten het team.

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Dienstverband

Je gaat werken voor JENS maar je treedt in dienst van Radar.

Het betreft een dienstverband voor minimaal 24 uur per week. In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met de mogelijkheid tot een vast contract. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45 (min. € 2.016, max. € 3.084 br/m) afhankelijk van opleiding en werkervaring. ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 7,05%.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie betreffende de vacature kun je terecht bij Rob Strijbos (zorgmanager): r.strijbos@radar.org, tel.nr.0883505789.