Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog

Dienstverband

28 tot 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

GZ-psycholoog
Wil jij de beste zorg leveren?

PsyQ, is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Met onze behandelprogramma’s onderscheiden wij ons binnen de regio.

Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Opleiding: Academische opleiding tot psycholoog
Werving: In- en externe werving

Functieomschrijving

Past deze functie bij jou?
Als GZ psycholoog bij PsyQ ben je gewend om initiatief te nemen en meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Dit is nodig om het zorgproces op deskundige wijze te coördineren en de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor een integraal behandelproces. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega’s waarmee jij graag jouw ervaringen en expertise deelt. Als regiebehandelaar ben je voor alle betrokkenen het centrale aanspreekpunt. Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het behandelteam. Daarnaast adviseer je de organisatie inzake de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige zorgprocessen, bijvoorbeeld door het verzorgen van intervisie en het geven van onderwijs.
Zoek jij uitdaging en betekenis, verdieping en ontwikkeling binnen je vak? Houd je daarnaast van een ongedwongen en open werksfeer waarin collega’s op elkaar kunnen bouwen? We gaan graag het gesprek met je aan.

Wij vragen

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken een deskundige en geregistreerde GZ psycholoog liefst met relevante werkervaring. Je hebt grote affiniteit met onze brede doelgroep. Je hebt ervaring met het omgaan met mensen met meervoudig complexe problematiek en je beschikt over een helikopterview. Je werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid als regiebehandelaar. Tevens hecht je waarde aan het uitgangspunt van eigen regie en zelfregulering voor zowel teams als patiënten. Je bent proactief, patiëntgericht en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Dienstverband

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping: we vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij jou opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.266,-- en max. € 5.126,--)

Aanvullende informatie

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal.
Lees hier meer over PsyQ
Is je interesse gewekt?
Heb je vragen, neem dan contact opnemen met Benjamin Richartz, RVE manager PsyQ Heerlen, bereikbaar op het nummer: 06-13780673, of met Maarten Vanwingh, RVE manager PsyQ Maastricht, bereikbaar op het nummer: 06-13033268. Solliciteren kan via onderstaande button:
https://mondriaan.wufoo.com/forms/sollicitatie-formulier-gzpsycholoog-psyq-2019104/
Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
Meer informatie over Mondriaan vind je op: www.mondriaan.eu
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.