Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog

Dienstverband

32 - 36 uur p.w.

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

GZ-psycholoog
Jij wil meer dan alleen behandelaar zijn

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Kernfunctie: Klinisch Psycholoog
Standplaats: FACT team Brunssum
Opleiding: Afgeronde opleiding gezondheidszorgpsycholoog
Werving: In- en extern

Functieomschrijving

Past deze functie bij jou?
Het FACT-team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, d.w.z. dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Als GZ-psycholoog vervul je de rol van regiebehandelaar in een ambulant behandelteam en ben je voor alle betrokkenen het centrale aanspreekpunt. Je doet intakes en verricht psychodiagnostische onderzoeken.
Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden heb je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het team. Je adviseert de organisatie over de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige zorgprocessen. Dit doe je bijvoorbeeld door het verzorgen van intervisie en het geven van onderwijs. Je werkt samen in een team van circa 10 professionals.

Wij vragen

Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een deskundige en geregistreerde GZ-psycholoog die grote affiniteit heeft met onze doelgroep en méér wil dan alleen behandelaar zijn: Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Je beschikt over een ‘helikopterview’ bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en je hecht waarde aan het uitgangspunt van ‘eigen regie’ en ‘zelfregulering’ voor zowel teams als patiënten.

Dienstverband

Wat wij jou bieden
Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling.
De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. €3.266,-- en max. €5.126,-- ).

Aanvullende informatie

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Voor meer informatie: www.mondriaan.eu.
Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Huub Deckers, RVE manager, bereikbaar op: 06-10944051. Wil je reageren op deze vacature? Dat kan via onderstaande button:
https://mondriaan.wufoo.com/forms/sollicitatie-formulier-gzpsycholoog-2019106/
Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.