De Zorggroep zoekt een

Helpende, team vernieuwde Tollensstraat 45K en 45L, Venlo-Blerick

Dienstverband

12-20

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

De locatie Tollensstraat 45 is recent verbouwd en per 1 mei 2019 ronden we eveneens de 2e fase af van de verbouwing tot een woonomgeving voor mensen met dementie. Op deze vernieuwde locatie wordt gewerkt met een leefkeuken voor twee groepswoningen waar dagelijks gekookt wordt door een professional op het gebied van koken. Voor bewoners de mogelijkheid om gebruik te maken van een meer prikkelarme omgeving opbouwend naar een mogelijkheid voor een omgeving met meer prikkels.

Functieomschrijving

Als Helpende in team Tollensstraat 45K en 45L ga je werken in deze nieuwe zorgomgeving. Op basis van het individuele zorgplan verricht je alle verzorgende taken. Je ondersteunt de bewoners bij hun dagelijkse verzorging en activiteiten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Dit doe je niet alleen, maar altijd in verbinding met het team, mantelzorgers en vrijwilligers. Je geeft de bewoners een nieuw thuis, waardoor zij, en ook de familie, zich welkom, veilig en tevreden voelen in hun nieuwe woonomgeving. Je neemt samen met de bewoners deel aan het dagelijks leven binnen de groepswoning.

Wij vragen

Wij zoeken voor dit team een Helpende die affiniteit heeft met bewoners met dementie. Je bent zelfstandig, hebt geduld, bent flexibel en stemt je manier van zorg verlenen zo veel mogelijk af op de persoonlijke situatie van de bewoner. Je staat open voor nieuwe ideeën en wil graag meedenken in de uitvoering van dit unieke nieuwe zorgconcept op de Tollensstraat. Je hebt goede sociale vaardigheden en gaat respectvol om met bewoners, hun familie en collega’s en vrijwilligers.

Verder:

  • ben je in het bezit van het diploma Helpende niveau 2;
  • ben je in staat tot belevingsgericht werken;
  • heb je affiniteit met mensen met dementie.

Dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 12 tot 20 uur per week. Aanvang: 1 september 2019.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Als Helpende word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 25, met een salaris van maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Aanvullende informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Dorry Peters op telefoonnummer 06-43239705.

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Susanne Nijveld, op telefoonnummer 06-34782800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.