Rubicon Jeugdzorg zoekt een

Leidinggevende zorgadministratie Entree

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

Standplaats

Horn

Werkvelden

Jeugdzorg

Rubicon Jeugdzorg is een jeugdzorgaanbieder in voornamelijk Noord- en Midden Limburg. Bij Rubicon zetten zo’n 170 enthousiaste medewerkers zich in voor een hoge kwaliteit van jeugdzorg, afgestemd op onze cliënten. Rubicon biedt hulp aan jeugdigen van 0 tot 23 jaar en aan gezinnen die te maken hebben met complexe opgroei- en opvoedvragen. De specifieke problematiek waar Rubicon zich op richt heeft te maken met relaties tussen mensen, socialisatie en opvoedgedrag. Rubicon is systemisch gericht. Wij werken sàmen met de jeugdige, het gezin en hun netwerk. Juist in die samenwerking ligt onze kracht.
Het centraal bureau is gevestigd in Horn. Het zorgaanbod bestaat uit uiteenlopende vormen van (intensief) ambulante hulpverlening, pleegzorg, begeleiding van AMV en residentiële zorg. De overheadprocessen worden vanuit het centraal bureau in het cluster Bedrijfsvoering aangeboden. Binnen dit cluster is op de afdeling Entree de betreffende functie vacant.

Als leidinggevende Entree ben je verantwoordelijk voor de administratieve en facturatie processen van cliënten en de toegang voor hulpverleners en cliënten.

Functieomschrijving

• Je zorgt voor de aansturing en optimalisatie van de zorgadministratie en facturatie processen.
• Je geeft leiding aan de medewerkers binnen Entree.
• Je signaleert, registreert en analyseert afwijkingen in het cliëntregistratiesysteem.
• Je zorgt voor analyse, oplossing en bewaking van afgekeurde declaraties en je onderhoudt contact met medewerkers van het primair proces over ongeldige registraties.
• Je bent inhoudelijk op de hoogte van de werkzaamheden en kunt de medewerkers vervangen bij afwezigheid.
• Je bent betrokken bij de voorbereiding en naleving van hoofd- en onderaannemerscontracten.
• Je zorgt voor tijdige samenstelling van rapportages met betrekking tot gecontracteerde gemeenten en periodieke rapportages en analyses in het kader van de P&C-cyclus.
• Je verzamelt gegevens voor het opstellen van de productiebegroting en -verantwoording.
• Je adviseert het management over het tactische beleid met betrekking tot de zorgadministratie en facturatie.
• Je bent inhoudelijk op de hoogte van de werkzaamheden en kunt de medewerkers vervangen bij afwezigheid.

Wij vragen

Je bent een enthousiaste teamspeler die medewerkers motiveert en stimuleert als ook besluitvaardig is. Je bent pro-actief en gewend om met deadlines te werken. Je hebt een resultaatgerichte instelling en je bent kwaliteitsbewust. Je bent accuraat en nauwkeurig bij het verwerken van administratieve en financiële gegevens.

Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur economische richting). Je hebt de nodige management ervaring en -skills en relevante ervaring op het gebied van administratieve processen. Je hebt kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking, bestandsbeheer en relevante wetgeving. Kennis van de financiering van de jeugdzorg en het programma (More)Care4 van Nedercare is een pré.

Dienstverband

Tijdelijke aanstelling voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling.

Werktijden

In onderling overleg.

Salaris

Salariëring conform CAO Jeugdzorg schaal 10 (minimaal € 2.724,00 en
maximaal € 4.092,26 per maand bij een fulltime dienstverband)

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kan contact opgenomen worden met mevr. Wyk Tacoma via 06-29139122.
Meer weten over Rubicon? Kijk op www.rubicon-jeugdzorg.nl.

Heb je belangstelling voor bovenstaande functie, dan kun je een motivatiebrief met CV insturen via de sollicitatielink tot en met 20 juni aanstaande.
Sollicitaties die op een andere wijze binnenkomen zullen wij niet in behandeling nemen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur.
De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd op woensdagmiddag 26 juni aanstaande in Horn.