Sevagram zoekt een

mbo-verpleegkundige

Dienstverband

In overleg 24 – 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Sevagram is voor locatie Molenpark op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor zorg, welzijn en welbevinden van bewoners met een dementie en daarbij voorkomend onbegrepen gedrag, soms in combinatie met somatische problematiek.
Wij zoeken als aanvulling op ons team een enthousiaste:

mbo-verpleegkundige

Functieomschrijving

Molenpark biedt kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke en veilige omgeving die zich kenmerkt door maximale vrijheid. Binnen de locatie Molenpark wonen mensen met een dementie die continu onze zorg, aandacht en ondersteuning nodig hebben.

De zorg voor mensen met een dementie en soms ook onbegrepen gedrag maakt in de komende jaren een ontwikkeling door. Molenpark investeert dan ook in het door-ontwikkelen van een therapeutisch leefklimaat waarbinnen we de zorg voor mensen met onbegrepen gedrag zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven.

Om deze zorg nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeert Molenpark ook in het opleiden van nieuwe collega’s. Zo zijn er een aantal woningen ingericht als leerwoning waarbinnen welzijnwerkers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen de kneepjes van het vak kunnen leren van ervaren collega’s. Andersom hopen wij onze visie op zorg nog beter te kunnen laten aansluiten op de toekomst door input van jonge professionals met een scherp oog voor innovatie.

Wij vragen

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Natuurlijk leveren wij hoogwaardige zorg. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet. We zijn vooral op zoek naar medewerkers met de juiste instelling. Aandacht geven zit in jouw DNA. Met frisse ideeën geef jij het leven van onze bewoners net een beetje extra kleur. Medewerkers met het hart op de juiste plaats!

Dienstverband

Dienstverband van 24 – 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Werktijden

Wisselende tijden

Salaris

Salaris conform FWG 45, cao VVT (maximaal € 3.153,90 op basis van 36 uur)

Aanvullende informatie

Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar de teammanagers Zorg Kirsty Book en Evi Herinx (kirsty.book@sevagram.nl, evi.herinx@sevagram.nl), wij drinken graag een kopje koffie of thee met je!