SJG Weert zoekt een

Medewerker priklaboratorium m/v

Dienstverband

15 uren per week

Opleidingsniveau

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Functieomschrijving

Tot de taken behoren de afname en het verzamelen van onderzoeksmaterialen via venapuncties, hiel- en vingerprikken op het priklaboratorium en in de kliniek. Verder zorg je voor de voorbereiding van onderzoek en voorbewerking van patiëntmateriaal. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van aanvragen en maken van afspraken voor diverse functieonderzoeken. Bloedafname in de buitendienst behoort tot de werkzaamheden. Hierbij dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en beschikking te hebben over eigen vervoer. Het verrichten van weekenddienst behoort tot het takenpakket.

Wij vragen

• Je hebt een diploma op MBO-niveau, richting doktersassistent, laboratorium of verpleegkundige en je hebt ervaring met bloedafnames.
• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent hulpvaardig in de omgang met patiënten.
• Je bent positief, flexibel ingesteld en draagt bij aan een goede teamgeest.
• Werkdagen kunnen worden ingepland op alle dagen van de week.

Dienstverband

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor gemiddeld 15 uur per week. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Werktijden

in overleg

Salaris

De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%.

Aanvullende informatie

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M. van Thuijl, teamleider priklaboratorium, tel. 0495 -572639.

Heb je interesse in deze functie? Dan verwijzen we je graag naar onze website: www.sjgweert.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 juli a.s.