De Zorggroep zoekt een

Medewerker Restaurant

Dienstverband

8-16

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

De afdeling Service Support levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor onze Servicepool zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg.

Functieomschrijving

Als medewerker Restaurant draag je bij aan een gezellige en klantvriendelijke sfeer binnen de locatie. Samen met de collega's en onder verantwoordelijkheid van de kok, bereid je de maaltijden voor onze bewoners in de keuken. Je ondersteunt de bewoners bij het nuttigen van de warme maaltijd. Je maakt de tafels in het restaurant klaar en serveert de maaltijden en dranken uit. Je onderhoudt de contacten met bewoners. Je bent medeverantwoordelijk voor het afruimen, afwassen en opruimen. Ook andere werkzaamheden zoals het bijhouden van de voorraden behoren ook tot de taken.

Op enkele locaties werk je ook in een brasserie waar mensen van buitenaf gezellig iets komen drinken/lunchen.

In de servicepool ben je inzetbaar in meerdere locaties van De Zorggroep en zijn de werktijden onregelmatig, ook ben je in de weekenden inzetbaar. Afhankelijk van je inzetbaarheid wordt de contractgrootte bepaald. Per locatie kunnen de werkzaamheden wisselen.

Wij vragen

  • Kennis en ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden
  • Zelfstandigheid maar ook goed kunnen samenwerken in teamverband
  • Een gastvrije en klantvriendelijke houding
  • Affiniteit met ouderenzorg
  • Je bent flexibel en je weet van aanpakken
  • Je werkt netjes en schoon
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Mobiliteitskandidaten hebben voorrang

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag vereist

Dienstverband

Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met een contractomvang van minimaal 8 uur en maximaal 16 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Werktijden

variërend volgens rooster, in overleg

Salaris

Als Medewerker Restaurant word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 20, met een salaris van maximaal € 2.265,63 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Aanvullende informatie

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lieke Beurskens via lieke.beurskens@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-82140368

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.