Land van Horne zoekt een

Medewerker welzijn

Dienstverband

24 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg

Houd jij het welzijn en het welbevinden van de cliënten voortdurend voor ogen? Richt jij je op de belevingswereld van de cliënten? Beleef en beweeg jij mee? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Je draagt zorg voor de individuele en groepsgerichte begeleiding van de cliënten. Je biedt dagstructurering (opzet, voorbereiding en uitvoering van een gevarieerd aanbod van activiteiten) aan cliënten, in overeenstemming met hun wensen en behoeften. Je begeleidt en observeert de cliënten tijdens activiteiten. Je stelt begeleidingsplannen op als onderdeel van het totale zorgleefplan. Je ontwikkelt (nieuwe) activiteiten en ondersteunt collega's bij de uitvoering. Je onderhoudt frequent contacten met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Daarnaast ondersteun je de verzorgenden bij lichte zorgtaken in het kader van welzijn. Je neemt deel aan zorg- en/of teamoverleg en werkgroepen. Je begeleidt en instrueert leerlingen. Je draagt zorg voor het begeleiden en stimuleren van medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers en schept voorwaarden zodat zij in staat zijn te komen tot een zinvolle dagbesteding voor de cliënt. Tevens verricht je administratieve werkzaamheden waaronder het rapporteren in het elektronisch cliëntendossier. Je functie is gericht op het welbevinden van de cliënt en legt op het gebied van welzijn de verbinding tussen de cliënt, zijn netwerk, de informele en formele zorg. Tevens doe je voorstellen op het gebied van welzijn.

Wij vragen

Je hebt een MBO-opleiding richting SPW of MMZ niveau 3 en hebt ervaring in het vakgebied. Bovendien worden er zowel eisen gesteld aan het werken in teamverband, invoelingsvermogen, tact en hulpvaardigheid als aan gevoel voor hygiëne en ordelijkheid. Affiniteit met psychogeriatrische zorg is een pre; dit komt zeer goed van pas bij de cliënten die in dit woonzorgcomplex verblijven.

Dienstverband

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden.
De arbeidsduur bedraagt 24 uur gemiddeld per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, incidenteel in het weekend.

Werktijden

De werktijden worden in overleg afgestemd maar vinden over het algemeen overdag en in de vooravond plaats; dit is afhankelijk van de activiteiten. Uiteraard vragen we een flexibele instelling van onze nieuwe collega zodat we op je kunnen rekenen op het moment dat er activiteiten zijn buiten de normale werktijden (incidenteel).

Salaris

Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Aanvullende informatie

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 juni in de middag.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de teamleider Wil Maassen, T. (0495) 56 17 65.