Daelzicht zoekt een

Muziektherapeut

Dienstverband

13

Opleidingsniveau

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Ben jij de enthousiaste muziektherapeut die wij zoeken? Klinkt werken in de gehandicaptenzorg jou als muziek in de oren? Weet jij bij mensen met een verstandelijke beperking de juiste snaar te raken? Ga jij (blok)fluitend naar je werk in de wetenschap dat jij onze cliënten niet alleen een leuke maar ook zinvolle dagbesteding bezorgd? Lees dan verder! Want wij zijn op zoek naar een:

Muziektherapeut

Het betreft een vacature voor een 13 uur in de week met bij aanvang direct een vast dienstverband.

Locatieprofiel:
Je werkt binnen de afdeling Muziek Noord. Vanuit deze afdeling bezoek je een gevarieerde groep cliënten. Deze cliënten variëren zowel in leeftijd als in vorm van verstandelijke beperking; licht tot zeer ernstige (meervoudige) beperking, met eventueel autisme of aanverwante contactstoornissen. Het kan hierbij gaan om kinderen, volwassenen en ook onze oudere cliënten. Op beide locaties wordt muziek geboden, afgestemd op de cliënt en zijn/haar ondersteuningsplan. De groepen waaraan muziektherapie wordt gegeven variëren van 3-4 personen tot 12 personen. De meeste muziekactiviteiten worden op de dagbestedingslocatie aangeboden of in het muzieklokaal. De standplaats van deze vacature is dan ook ons terrein Savelberg in Koningslust.

Functieomschrijving

Als Muziektherapeut begeleidt en ondersteunt u zelfstandig cliënten door middel van muziekactiviteiten. Dit doe je samen met je collega muziektherapeuten en uiteraard in afstemming met de begeleiding.

Wij verwachten dan ook van jou het volgende:
• Het is belangrijk om te beschikken over muzikaliteit en je bent in staat om een begeleidingsinstrument te bespelen (gitaar, accordeon of keyboard).
• Je gaat aan de slag met jouw kennis van specifieke methodes en werkvormen, die zijn afgestemd op mensen met een beperking.
• Een positieve, actieve houding ten opzichte van de cliënt is belangrijk, evenals creativiteit, flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit.

Wij vragen

• Je beschikt over een afgeronde, relevante beroepsopleiding op HBO-niveau en de nodige werkervaring met de doelgroep.
• Je bent iemand die zelfstandig en in teamverband initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden binnen deze doelgroep.
• Je bent gewend het ondersteuningsplan van de cliënt als uitgangspunt te nemen en er voor te zorgen dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld.

Dienstverband

Het betreft een vacature voor een 13 uur in de week met bij aanvang direct een vast dienstverband.

Werktijden

Dagdienst

Salaris

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 45 als muziektherapeut, conform de cao gehandicaptenzorg. Een contract voor onbepaalde tijd (incl. 2 maanden proeftijd) voor 13 uur per week.

Aanvullende informatie

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 06.03 uiterlijk donderdag 20 juni 2019 naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.
 
Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij leidinggevende zorg, Marc Kranen via telefoonnummer 06-12164998
 
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.
 
Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.