Proteion zoekt een

Opleider Specialist Ouderengeneeskunde

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de ambitieuze specialist met visie op opleiden, die onze professionals van de toekomst naar een hoger niveau brengt?

We vertellen je graag meer over jouw rol als opleider in de functie van specialist ouderengeneeskunde!

Functieomschrijving

Met het doorgeven van jouw kennis en ervaring aan de volgende generatie, speel je als opleider specialist ouderengeneeskunde een belangrijke rol in de toekomst van het vakgebied. Met betrokkenheid, begeleidt jij de artsen in opleiding tot specialist (AIOS) ouderengeneeskunde tijdens de stages in het eerste en derde jaar van de opleiding.

Je realiseert een constructieve en uitdagende leer-werkplek. Op inspirerende wijze begeleid je de AIOS in haar ontwikkeling tot een zelfsturende en vakbekwame specialist. Je werkt nauw samen met alle betrokkenen in het leerproces, waaronder je collega’s, de docenten en het opleidingsinstituut.

Je combineert je opleiderschap met je eigen professie als specialist ouderengeneeskunde. Als specialist ouderengeneeskunde verzorg je de dagelijkse medische zorg voor kwetsbare cliënten met veelal complexe zorgvragen. Je staat dichtbij de cliënt en familie en kunt écht iets betekenen voor hen. Wil je graag meer weten over de inhoud van deze functie binnen Proteion? Neem dan even contact met ons op via het telefoonnummer 088-8501010 (optie 1) of e-mailadres servicedeskhr@proteion.nl. Wij vertellen je graag meer!

Wij vragen

Jouw sociale vaardigheden en empathisch vermogen maken jou een uitstekende opleider. Je creëert een veilige en intellectueel uitdagende leeromgeving en bent toegankelijk. Communiceren is voor jou een vanzelfsprekendheid en je bent in staat om feedback op een constructieve manier te verwoorden.

Deze vaardigheden zijn van groot belang het begeleiden van onze AIOS, in een wereld vol diversiteit en vaak intensieve en langdurige contacten over gezondheidstoestand, behandelmogelijkheden en complexe medische ethische dilemma’s.

Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en ben je BIG geregistreerd. Je hebt de kaderopleiding Opleiden (KOO) gevolgd, of bent bereid deze te volgen. Ook beschik je over kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden en verschillende disciplines en van de sociale kaart van welzijns- en zorgaanbieders in de regio of bent bereid deze eigen te maken.

Onze basisartsen en specialisten ouderengeneeskunde nemen deel aan de bereikbaarheidsdienst tijdens avond- en nachturen, en in de weekenden.

Dienstverband

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende en sociale omgeving, waarin jouw kwaliteiten en visie op opleiding tot zijn recht komen. Je kunt écht iets kunt betekenen voor anderen. Daarnaast wordt je onderdeel van een hecht, betrokken en deskundig team.

We gaan graag met je in gesprek over deze uitdagende rol als opleider in de functie van specialist ouderengeneeskunde. De duur en omvang van je dienstverband bepalen we in overleg.

Werktijden

In overleg

Salaris

De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 75 conform cao VVT. Dit betekent een brutosalaris van maximaal € 7.870,99 per maand bij een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en eventuele aanvullende afspraken. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals lucratieve uitruilmogelijkheden of mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Aanvullende informatie

Zijn er vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer! Je kunt Floor de Vries en Corrie Dierx bereiken via het e-mailadres servicedeskhr@proteion.nl en het telefoonnummer 088-8501010 (optie 1).