Radar zoekt een

Persoonlijk begeleiders

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Radar helpt kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg om invulling te geven aan hun leven op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Dat doen we in nauwe samenwerking met het netwerk en verschillende partners in de regio.
Wij zijn pas tevreden als de kwaliteit van bestaan van onze cliënten erop vooruit gaat en zij op basis van hun eigen mogelijkheden meedoen. Midden in de samenleving, zoals iedereen. Zodat ze oprecht kunnen zeggen: Zó wil ik leven.

Deze visie vraagt om medewerkers die de uiteenlopende problematiek van onze cliënten begrijpen en die diversiteit juist opzoeken. Om medewerkers die houden van meedenken en van de vrijheid om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor die ene cliënt. En om medewerkers die voortdurend willen blijven leren: van collega’s, van trainingen en opleidingen én natuurlijk van onze cliënten.

Functieomschrijving

Voor diverse locaties in Parkstad zoeken wij persoonlijk begeleiders. Klik op onderstaande link om onze vacatures te bekijken!

Wij vragen

Je hebt minimaal een vakgerichte MBO-4 opleiding en bent in het bezit van het diploma;
•Je bent in staat de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen en de cliënten te activeren om te participeren in de samenleving;
•Aantoonbare ervaring en affiniteit met cliënten met psychische- en gedragsproblematiek en agressie;
•Je bent in staat om cliënten en mantelzorgers te prikkelen om hun persoonlijk netwerk uit te breiden en te gebruiken;
•Alertheid en aandacht voor veranderende omstandigheden;
•Sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en motiveren zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten en diens persoonlijke netwerk;
•Je hebt een proactieve houding en neemt initiatieven om te zorgen dat het team zijn gezamenlijke doelen behaalt;
•Je bent empatisch, doortastend en hebt een natuurlijk overwicht en kan complexe cliëntsituaties adequaat oplossen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Dienstverband

In eerste instantie betreft het een tijdelijke aanstelling met de mogelijkheid tot een vast contract. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk.

Werktijden

in overleg, volgens rooster.

Salaris

Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 40(min. € 1.898, max. € 2.807 bruto per maand/fulltime)afhankelijk van opleiding en werkervaring. ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 7,05%.