Zuyderland zoekt een

Projectleider Zuyderland Care (Bouw en huisvesting)

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de projectleider care die wij zoeken?
De zorg staat aan de vooravond van een grote transitie van meer zorg thuis en minder vanuit ziekenhuis en zorgcentra. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder andere de ontwikkelingen als eHealth, Artificial Intelligence, data analytics, Internet of Things en wearables, waarbij monitoring op afstand en zelf-management plaats vindt. De visie van Zuyderland is dan ook “De beste zorg zo thuis mogelijk”.
Deze ontwikkelingen en innovaties bieden vele kansen, zoals onder andere snellere diagnoses, toegankelijkere zorg, beter geïnformeerde patiënten biedt de mogelijkheid voor zorg op afstand en wetenschappelijk onderzoek. Naast visievorming voor de toekomst van de zorg, zijn hier vele mogelijkheden ter verwerving van additionele middelen. Zuyderland wil graag in de frontlinie lopen bij deze ontwikkelingen. Er liggen uitdagingen binnen de divisie Care (Verpleging & Verzorging en de Thuiszorg).
Ben jij een deskundige professional op het gebied van Bouw en Huisvesting die grootschalige bouwprojecten kan leiden dan zoekt Zuyderland jou!

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Functieomschrijving

Als Projectleider Care adviseer je het management ten aanzien van de uitvoering van huisvestings- en bouwtechnische zaken. Je voert namens Zuyderland het projectmanagement, je leidt multidisciplinairebouwkundige projecten en/of renovatieprojecten en geeft operationele aansturing aan een groep technisch specialisten. Onderdeel van de functie behelst het opstellen van projectplannen, het opstellen van projectbegroting en projecten daadwerkelijk begeleiden.
Je draagt zorg voor budgetbewaking ten behoeve van projecten, je beoordeelt bouwbestekken en adviseert hierover. Je draagt zorg voor het indienen van bouwaanvragen/-vergunningen en de begeleiding van aanbestedingsprocedures. Als projectleider Care ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze gebouwen. Jij bent aanspreekpunt, ziet toe op de werkzaamheden en bent resultaatverantwoordelijk.

Wij vragen

• Je beschikt minimaal over een relevante opleiding op HBO niveau (bijv. werktuigbouwkunde).
• Je hebt kennis van projectmanagement en van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot bouwzaken in de gezondheidszorg.
• Je beschikt over een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit en bent communicatief- en adviesvaardig.
• Je bent in staat om namens Zuyderland als professionele opdrachtgever richting aannemers en installateurs te fungeren.
• Wij zoeken bij voorkeur een kandidaat die werkzaam is geweest in een vergelijkbare technische functie bij een woningcorporatie, aannemer, installateur of zorginstelling.

Dienstverband

Een dienstverband voor de duur van 1 jaar.

Werktijden

De arbeidsduur bedraagt 32-36 uur per week.

Salaris

De functie is ingeschaald in FWG 55 cao Ziekenhuizen.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt. Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij beleidsadviseur, Gilbert Tychon, tel nr: 06-13411272.

Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland: www.zuyderland.nl. 
 

Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier.