SJG Weert zoekt een

Radiodiagnostisch laborant m/v

Dienstverband

36 uren per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Functieomschrijving

Je voert zelfstandig radiodiagnostisch onderzoek uit en je assisteert de medisch specialisten bij onderzoeken en behandelingen. Je adviseert de medisch specialisten vanuit je vakgebied. Je geeft voorlichting en instructies aan de patiënten en begeleidt hen tijdens de onderzoeken. Je verwerkt de foto's in een volledig digitale omgeving en vervult ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Wij vragen

• Je beschikt over een afgeronde opleiding MBRT.
• Je werkt klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
• Je hebt een flexibele instelling, toont initiatief en je hebt een brede interesse in je vakgebied.
• Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel.
• Je kunt zelfstandig werken als ook samenwerken in een team.

Dienstverband

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur per week. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Werktijden

in overleg

Salaris

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor gemiddeld 36 uur per week. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%.

Aanvullende informatie

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met mevrouw L. Ceelen, afdelingsmanager Medische Beeldvorming, tel. 0495-572145.

Heb je interesse in deze functie? Dan verwijzen we je graag naar onze website: www.sjgweert.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 20 juni a.s