ROC's en Hogescholen

Regionale Opleidingscentra (MBO) in Limburg

VISTA college
VISTA college is de nieuwe naam van de fusieorganisatie tussen Arcus College en Leeuwenborgh. Voorlopig bieden beide organisaties de opleidingen binnen zorg en welzijn nog onder de 'oude' namen aan.

Arcus Zorgacademie
Wanneer je kiest voor een zorgopleiding of een assisterende opleiding bij Arcus College wordt de Zorgacademie je thuisbasis. De Zorgacademie is een gloednieuw onderwijsgebouw voorzien van de allerlaatste snufjes en voorzieningen. Minstens zo belangrijk is de ligging: midden tussen het Zuyderland Medisch Centrum en zorginstellingen als Mondriaan en Sevagram. Je studeert in het hart van de regionale gezondheidszorg.

Leeuwenborgh
De wereld om ons heen verandert continu. ROC Leeuwenborgh wil je zo goed mogelijk voorbereiden op je toekomst. Dat doen we met een persoonlijk en eigentijds lesprogramma, dat goed is afgestemd op je toekomst in het bedrijfsleven of je doorstroom naar het HBO. We helpen je om klaar te zijn voor de wereld. Want bij Leeuwenborgh staan jij en je ontwikkeling centraal. Ook als je extra ondersteuning nodig hebt om je diploma te halen. Zo zorgen we ervoor dat jij een vliegende start kunt maken in jouw carrière als vakman of vakvrouw.

Gilde Zorgcollege
Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.


Hogescholen in Limburg (HBO)

Zuyd
Zuyd is een goede keuze. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke mogelijke bacheloropleiding. We bieden kwalitatief goede opleidingen met veel persoonlijke aandacht . Onze studenten waarderen dat en vinden de sfeer bij Zuyd bijzonder prettig.

Fontys
Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Onze opdracht: inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs bieden en praktijkgericht onderzoek doen dat écht iets betekent voor de samenleving. Ons onderwijs en het onderzoek dat wij uitvoeren, sluiten direct aan bij actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving.