Proteion zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de ambitieuze specialist met visie op zorg, die onze collega’s en cliënten helpt om elke dag bijzonder te maken?

We vertellen je graag meer over jouw rol als specialist ouderengeneeskunde!

Functieomschrijving

Als specialist ouderengeneeskunde verzorg je de dagelijkse medische zorg voor kwetsbare cliënten met veelal complexe zorgvragen. Het versterken van de functionele anatomie en kwaliteit van leven van de cliënt staan hierbij voorop. Je staat dichtbij de cliënt en familie en kunt écht iets betekenen voor hen.

In jouw werkzaamheden bespreek je de relevante informatie met cliënten en familie en begeleidt hen bij het ziekteproces. Hierin ben je transparant en krijg je het vertrouwen van de cliënt en familie. Cliënten en familieleden waarderen je duidelijkheid.

Je bent eindverantwoordelijk voor de medische zorg van de cliënt. Je werkt nauw samen met andere zorgverleners, zoals basisartsen en overige ondersteunende disciplines. Zo ben je onderdeel van een effectieve interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg. Naast het verlenen van medische zorg, ben je ook verantwoordelijk voor de regie van het totale zorgaanbod en voor de inhoud van het individuele zorgplan.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor de realisering van de organisatiedoelstelling en het daarmee verbonden kwaliteitsniveau van de totale zorgverlening. Wetenschappelijke interesse wordt op prijs gesteld. Je weet je collega’s te inspireren. Je bent mede verantwoordelijk voor het verwerven en in stand houden van kennis en expertise in jouw vakgebied. Dit doe je onder andere door het volgen van scholing, seminars en congressen. Je past resultaten van wetenschappelijk onderzoek toe in het eigen medische handelen en deelt jouw deskundigheid met anderen, ook in jouw rol als supervisor voor de basisartsen.

Als specialist ouderengeneeskunde neem je deel aan de bereikbaarheidsdienst tijdens avond- en nachturen, en in de weekenden.

Wij vragen

In jouw werk als specialist ouderengeneeskunde zijn goede sociale vaardigheden belangrijk. Je hebt een groot empathisch vermogen en weet in elk gesprek de juiste toon aan te slaan. Tactvol handelen en communiceren is voor jou vanzelfsprekend. Je weet anderen, zoals teams, mee te nemen. Je bent standvastig en bent in staat snel weloverwogen beslissingen te nemen.

Deze vaardigheden zijn van groot belang in de omgang met een grote diversiteit aan cliënten en de vaak intensieve en langdurige contacten over gezondheidstoestand, behandelmogelijkheden en complexe medische ethische dilemma’s.

Daarnaast heb je een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en ben je BIG geregistreerd. Mocht je óók nog de kaderopleiding hebben afgerond (bij voorkeur geriatrische revalidatiezorg (GRZ) of opleider), komt dat helemaal van pas. Ook beschik je over kennis van omliggende (specialistische) vakgebieden en verschillende disciplines en van de sociale kaart van welzijns- en zorgaanbieders in de regio, of bent bereid deze eigen te maken.

Dienstverband

Wij bieden een uitdagende baan in een inspirerende en sociale omgeving met complexe zorgvragen, waarin jouw kwaliteiten en visie tot zijn recht komen. Je kunt écht iets kunt betekenen voor anderen. Daarnaast wordt je onderdeel van een hecht, betrokken en deskundig team.De omvang en duur van je dienstverband bepalen we in overleg.

Werktijden

In overleg

Salaris

De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingeschaald in FWG 75 conform cao VVT. Dit betekent een brutosalaris van maximaal € 7.870,99 per maand bij een 36-urige werkweek. Daar bovenop krijg je onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en eventuele aanvullende afspraken. Tot slot hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals lucratieve uitruilmogelijkheden of mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Aanvullende informatie

Zijn er vragen of wil je graag meer informatie ontvangen?Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer! Je kunt Floor de Vries en Corrie Dierx bereiken via het e-mailadres servicedeskhr@proteion.nl en het telefoonnummer 088-8501010 (optie 1).