Daelzicht zoekt een

Vakantiewerk bij Daelzicht!

Dienstverband

8-28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Op zoek naar een leuke vakantiebaan of ben je bijna klaar met je zorgopleiding en op zoek naar een 1e uitdaging? Kom werken bij Daelzicht en ontdek onze mooie locaties en prettige teams!

Daelzicht zoekt vakantiewerkers!

Voor diverse locaties in zowel Noord-, Midden- en Zuid-Limburg (tot Geleen/Beek) zoeken wij enthousiaste collega’s voor vakantiewerk in de functies:

Medewerker begeleiding en Zorgondersteuner

Periode
Zomer/Mei t/m september 2018
Je dient minimaal 3 weken inzetbaar te zijn.

Functieomschrijving

Zorgondersteuner
Als zorgondersteuner ben je ondersteunend aan de collega’s op de locaties. Jij bent de extra handjes voor alle werkzaamheden die je uit handen kan nemen. Dat kunnen cliëntgerichte activiteiten zijn en meer huishoudelijke activiteiten.

Medewerker Begeleiding
De Medewerker Begeleiding kan (alleen of met collega’s) de verantwoordelijkheid dragen over de dagelijkse zorg en begeleiding van de cliënten/bewoners. Je kunt werken volgens het opgestelde zorg- en begeleidingsplan van de cliënt en verzorgt de dagelijkse registraties.

Wij vragen

Wij zoeken voor de functie Zorgondersteuner iemand die:
• Affiniteit heeft met werken in de zorg, bij voorkeur hiervoor studerende is.
• Je bent flexibel in te plannen.
• Je hebt minimaal 150 uur werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.
• Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners.
• (mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep)

Wij zoeken voor de functie Medewerker Begeleiding iemand die:
• Een diploma heeft op minimaal MBO-3-niveau in een relevante zorg/welzijn opleiding.
• Minimaal 3 weken inzetbaar is, we hebben zowel mogelijkheden voor korte en langere termijn
• (>3maanden)
• Je bent flexibel in te plannen voor zowel dag, avond en evt. slaapdiensten op locaties waar deze worden gedraaid (voornamelijk locaties in de wijk).
• Je hebt minimaal 150 uur werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.
• Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners, de mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep.

Dienstverband

Ben je korter dan 3 maanden inzetbaar?
-> Je plaatsing wordt geregeld op uitzendbasis

Ben je langer dan 3 maanden inzetbaar
-> Dan kijken we graag voor je of we mogelijkheden hebben in dienstverband bij Daelzicht.

Werktijden

In overleg met jou!

Salaris

Wij bieden
• Als zorgondersteuner wordt je ingeschaald in schaal 25 en als medewerker Begeleiding in schaal 35 van de cao Gehandicaptenzorg.
• Plaatsingsperiode/contractperiode in overleg n.a.v. jouw mogelijkheden en die van Daelzicht.
• Ben je minder dan 3 maanden beschikbaar, dan wordt je contract via Tempo-Team geregeld. Dit heeft geen invloed op je uursalaris!

Aanvullende informatie

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 03.04 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl. Graag vermelden hoeveel uren je beschikbaar bent, voor welke periode en welke regio. Wij kijken graag of we een goede match voor je kunnen maken!Het is mogelijk informatie over de vacature in te winnen bij Yvonne van Bezel, Recruiter Daelzicht (06-15265372)Je kunt je vraag ook via What’s app sturen naar 06-15265372 en je krijgt antwoord op werkdagen tussen 9:00 en 14:00 uur!Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.
Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.