De Zorggroep zoekt een

Verkorte opleiding HBO-V bij het Groene Kruis Thuiszorg

Dienstverband

minimaal 24

Opleidingsniveau

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan, dan biedt het Groene Kruis Thuiszorg je de kans om een opleiding tot HBO Verpleegkundige te volgen via de duale leerweg. De opleiding HBO Verpleegkunde duaal is bedoeld voor volwassen professionals met minimaal twee jaar werkervaring. De opleidingsduur is 2,5 tot 3 jaar, afhankelijk van je vooropleiding en je volgt de opleiding in de duaal variant, dat leren en werken combineert.

Functieomschrijving

Als HBO verpleegkundige organiseer je de zorg voor cliënten en ben je in staat om collega’s te coachen, vooral in complexe situaties waar je niet kunt terugvallen op routine en procedures.
Zorg indiceren en toewijzen is jouw taak met als uitgangspunt het versterken van de eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënt. Je bent in staat resultaten van nieuw onderzoek en nieuwe inzichten toe te passen in de praktijk.
Je hebt zelfinzicht, dus je durft te reflecteren op je eigen gedrag en voor jezelf duidelijk te erkennen wat je wel en niet kunt.

Wij vragen

Om voor de opleiding tot HBO Verpleegkundige in aanmerking te komen, moet in het bezit zijn van een diploma Verpleegkundige niveau 4 of gelijkwaardig. Wij verwachten dat je een proactieve leerhouding hebt en een zelfstandig leervermogen. Belangrijke competenties zijn: coachen, analytisch en probleemoplossend vermogen, communicatie, samenwerken, initiatief, zelfontwikkeling en leervermogen.
Past dit profiel bij jou en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan nodigt de sector Thuiszorg je van harte uit te reageren.

Dienstverband

Je krijgt een dienstverband gedurende de opleiding met uitzicht op een baan bij de thuiszorg.

Werktijden

wisselend volgens rooster

Salaris

comfort CAO

Aanvullende informatie

Het theoretisch gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door Zuyd Hogeschool locatie Heerlen, de HAN te Nijmegen of Fontys in Eindhoven.

Voor meer informatie bekijk onze website www.werkenbijdezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl