Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist

Dienstverband

32-36 uur p.w.

Opleidingsniveau

HBO, WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Verpleegkundig specialist
Jij bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Kernfunctie: Verpleegkundig specialist
Opleiding: Verpleegkundig specialist GGZ /BIG
Reageren voor: 21-06-2019
Gesprekken worden dinsdag 25 juni gevoerd.
Werving: In- en extern

Functieomschrijving

Past deze functie bij jou?
De Kliniek Volwassenen biedt specialistische en intensieve zorg aan voor patiënten met complexe, ernstige en/of zeldzame psychische aandoeningen, voor wie de basis- of specialistische diagnostiek en/of behandeling in de ggz onvoldoende resultaat heeft geboden of naar verwachting zal bieden. Vaak is er sprake van complexe co-morbiditeit van psychische aandoeningen, verslaving of een combinatie met een somatische aandoening.

Wat is de Medium Care?
Afdeling Medium Care is een kleinschalige gesloten afdeling met twaalf bedden. Medium Care biedt intensieve en kortdurende hulp aan patiënten die tijdelijk deze extra zorg nodig hebben. Een behandeling op Medium Care richt zich dan ook voornamelijk op het bestrijden van crisis- en of ziektesymptomen en het handhaven/bevorderen van de zelfstandigheid van de patiënt en het terugnemen/krijgen van de regie over zijn eigen leven. Behandeling op Medium Care duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig.

Als verpleegkundig specialist bij de afdelingen Medium Care en Weidezicht binnen de Kliniek ben je verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg en voer je individuele behandelingen uit. Je stemt af binnen het multidisciplinair team. Je bent bekend met diverse doelgroepen in de GGZ hulpverlening en Verslavingszorg en je kunt klinisch redeneren en diagnosticeren. Je fungeert als coach voor andere professionals, participeert in adviesorganen en commissies en onderhoudt een eigen professioneel netwerk. Je verzorgt de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten i.o.

Wij vragen

Jouw kwaliteiten
Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en kunt onder hoge druk presteren. In multidisciplinair teamverband werk je uitstekend samen en kom je met creatieve oplossingen. Als rolmodel neem je initiatieven en inspireer, overtuig en enthousiasmeer je anderen vanuit een eigen visie. Je hecht waarde aan de uitgangspunten ‘eigen regie’ en ‘zelfregulering’, voor zowel teams als voor patiënten. Tot slot heb je uitstekende schriftelijke-, sociale- en gespreksvaardigheden, de bereidheid om te werken op zowel de locatie Heerlen als Maastricht en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Dienstverband

Wat wij jou bieden
Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. Wij bieden een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in functiegroep 65, minimaal € 3.266,-- en maximaal € 5.126,-- bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden en een ruime verlofregeling. De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.266,-- en max.
€ 5.126,--)

Aanvullende informatie

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Voor meer informatie: www.mondriaan.eu
Lees hier een interview met een van onze verpleegkundig specialisten binnen Mondriaan.
Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rachelle Jennekens, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-43555968. Of Miranda van den Boogaard, RVE manager, 06-20368773. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via onderstaande button:
https://mondriaan.wufoo.com/forms/soll-form-verpleegkundig-specialist-2019100/
Alle correspondentie zal via mail verlopen.
Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een geldig afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.