De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige, Geronto-psychiatrie, Jasmijn, Venlo

Dienstverband

18-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij de doelgroep geronto-psychiatrische cliënten is er sprake van een psychogeriatrische indicatie in combinatie met chronische psychische problematiek. Het dementieel beeld en ernstig onbegrepen gedrag staat meer op de voorgrond. De chronische psychische problematiek staat meer op de achtergrond. Deze doelgroep heeft meer dan voorheen behoefte aan prikkels uit de omgeving. Bovendien sluit de behoefte aan over- en onder prikkeling aan bij de desbetreffende bewoner. Mede daarom krijgt Jasmijn een geheel nieuwe look, een belevingsgerichte uitstraling, een verfrissende werkomgeving. Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een sterk team en met een verfrissende blik mede invulling gaan geven aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Jasmijn!

Functieomschrijving

In de opbouw naar het nieuwe team Jasmijn zoeken wij (psychiatrisch) Verpleegkundigen die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners.

Als (psychiatrisch) Verpleegkundige krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen

Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische bewoners is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of wilt deze kennis en ervaring opdoen. Je bent bereid om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.

Je durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier onderdeel van. Je bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Verder

  • ben je minimaal in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4 en/of psychiatrie;
  • ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
  • heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
  • heb je inlevingsvermogen;
  • ben je een EBP (Evidence Based Practice) professional;
  • ben je een kwaliteitsbevorderaar;
  • ben je een gezondheidsbevorderaar.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met een contractomvang van gemiddeld 18 tot 36 uur per week. Het aantal uren is bespreekbaar. Aanvang: 1 juli 2019.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Als Verpleegkundige Geronto-Psychiatrie niveau 4 word je ingeschaald op basis van de Cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Aanvullende informatie

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Anita van der Vight, op telefoonnummer 06-34488855.

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Susanne Nijveld, op telefoonnummer 06-34782800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.