Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige (Zorghuis)

Dienstverband

16-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Cicero Zorghuis, geopend in mei 2017, biedt een unieke combinatie van kortdurend en langdurig verzorgd wonen.
In de appartementen voor kortdurend verblijf kunnen senioren terecht die tijdelijk zorg nodig hebben. Hierbij kun je denken aan herstel na een ziekenhuisopname, bij het wegvallen van de mantelzorg of tijdelijk intensieve onplanbare zorg, waarbij geen ziekenhuisopname nodig is maar zorgverlening in de thuissituatie niet verantwoord is.
In de appartementen voor langdurig wonen kunnen senioren terecht met een intensieve somatische zorgvraag. Uitgangspunt is dat deze senioren regie voeren over hun eigen leven en zoveel mogelijk deel blijven nemen aan het sociale leven buiten Cicero Zorghuis.
Cicero Zorghuis is klaar voor de toekomst: het biedt –indien nodig- 24-uurs opnamemogelijkheid en is bovendien voorzien van de modernste zorgtechnologie.

Cicero Zorggroep is, voor Cicero Zorghuis in Brunssum, per direct op zoek naar een
Verpleegkundige, 16-36 uur per week (exact aantal uur is bespreekbaar).

Functieomschrijving

• Als verpleegkundige binnen Cicero Zorghuis maak je deel uit van een jong, ondernemend team bestaande uit bevlogen medewerkers met een gevarieerde achtergrond (circa 16 medewerkers in totaal).
• Je bent in staat om binnen dit team op een ondernemende en creatieve wijze te bouwen aan een nieuw ondersteuningsconcept.
• Je coördineert als verpleegkundige het hele zorgproces rondom de cliënt. Zo neem je anamneses af, draag je zorg voor de opstelling van verpleegkundige diagnoses, stel je zorgleefplannen op, verricht je administratieve taken waaronder rapportages en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten.
• Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en hebt daarin een begeleidende rol.
• Binnen Cicero Zorghuis wordt er een beroep gedaan op je flexibiliteit, improvisatie-, afstemmings- en oplossingsgerichte vermogen en je vaardigheid daar waar nodig verbinding te maken. Dit daar het een locatie betreft van zowel tijdelijke (veelal revalidatie- en herstelzorg) als vaste cliënten, waarbij de zorgvraag en behoeftes telkens per individu vastgesteld worden.
• Je participeert in de ontwikkeling, bijstelling en uitvoering van kwaliteitszorg. Daarnaast geef je aanwijzingen over de wijze waarop de zorgactiviteiten door collega’s uitgevoerd moeten worden ten behoeve van de cliënt. Vanuit jouw rol ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde zorg door het team.
• Je coördineert, organiseert en verbindt. Je onderhoudt intensief contact met externe zorgverleners zoals huisartsen en thuiszorg, om op cliëntniveau ervoor te zorgen dat men, na tijdelijke opname in Cicero Zorghuis, thuis - ondersteund door het eigen netwerk/hulpverleners - weer verder kan functioneren.
• Je bent samenwerkingsgericht en samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wij vragen

• Je bent een vakkundige verpleegkundige en beschikt over een relevant diploma niveau 4 of 5 en hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg (revalidatie, extramurale en/of langdurige zorg).
• Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
• Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent communicatief sterk.
• Je kunt onderhandelen in situaties met uiteenlopende belangen, waarbij de relatie in stand blijft en optimaal resultaat wordt behaald.
• Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
• Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
• Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te geven.
• Je bent in staat om snel te kunnen schakelen en te verbinden daar het zowel langdurige zorg betreft als tijdelijke revalidatie- en herstelzorg.

Dienstverband

16-36 uur per week

Werktijden

In overleg.

Salaris

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 (minimaal € 14,94 bruto per uur en maximaal € 20,15 bruto per uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden orginele, relevante diploma’s gecontroleerd.

Aanvullende informatie

Wil je meer informatie over deze functie dan kunt je hiervoor terecht bij Bianca Willems, RvE-manager Cicero Zorghuis, T 06 33 16 36 56.  

Je schriftelijke sollicitatie kun je richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC te Brunssum, t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer RW-V1979.
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl