Envida zoekt een

Verzorgende C

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg

Ben jij in het bezit van een diploma als verzorgende en wil jij graag in de wijkzorg werken? Dan is de vacature in het wijkteam in Wijlre interessant voor jou! Lees snel verder.

Functieomschrijving

Laten we vooropstellen dat geen werkdag hetzelfde zal zijn binnen de wijkzorg. Jij komt namelijk bij veel verschillende cliënten over de vloer die allemaal hun eigen hulpvraag hebben. Daarnaast zijn de omgeving en de achtergrond van de cliënten zeer gevarieerd.
Gedurende een werkdag zie jij, afhankelijk van het aantal uren dat jij werkt, verschillende cliënten. Hierbij is het van belang dat jij de gezondheidstoestand van de cliënt goed in de gaten houdt. Ook dien jij alert te reageren als er zich veranderingen in de situatie voordoen.
Jij gaat je daarnaast bezighouden met de verzorgende handelingen en begeleiding die nodig zijn bij de cliënten die jij bezoekt.

Wij vragen

In deze functie:
• Dien je in het bezit te zijn van een diploma als verzorgende niveau 3 (IG is niet noodzakelijk);
• Is het van belang dat je goed zelfstandig kunt werken;
• Is flexibiliteit erg belangrijk;
• Is denken in oplossingen en beslissingen durven nemen aan de orde van de dag.

Salaris

• Als Verzorgende niveau3/Helpende plus ontvang jij een salaris tussen de € 1.747,66 en € 2.468,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (cao-VVT, functiegroep 30);
• Jij ontvangt onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
• Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling en een gratis lidmaatschap van Service van Envida.

Aanvullende informatie

Heb jij interesse in deze vacature en zou jij deze uitdaging aan willen gaan? Solliciteer dan direct via onderstaande link naar onze website en klik op de Solliciteer button.
Bij vragen mag je altijd contact opnemen met het Recruitment.