Zuyderland zoekt een

Verzorgende C/IG de Raegebaog Zorgcentrum Vastrada

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Op afdeling de Raegebaog van Zorgcentrum Vastrada wordt verpleeghuiszorg geboden aan cliënten met een matige tot complexe hulpvraag, volgens een kleinschalig karakter. Als Verzorgende C/IG speel je een belangrijke rol in het geestelijk en lichamelijk welbevinden van deze cliënten en draag je zorg voor de dagelijkse verzorging.

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Functieomschrijving

• Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
• Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
• Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
• Je maakt onderdeel uit van een super team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
• Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wij vragen

• Je bent een vakkundige verzorgende C/IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende C, Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
• Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
• Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
• Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
• Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
• Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over vaardigheden beschikt om begeleiding te geven.

Dienstverband

• Een dienstverband voor bepaalde tijd, met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste aanstelling.
• Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Werktijden

De arbeidsduur is in overleg bespreekbaar, we vinden het belangrijk dat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden.

Salaris

• Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
• Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 30 voor Verzorgende C en in FWG 35 voor Verzorgende IG.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt. Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gertie Jamlean (Unitmanager), via e-mailadres g.jamlean@zuyderland.nl of telefoonnummer 06-48368489.

Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland: www.zuyderland.nl. 
 

Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier.