Vivantes zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Functieomschrijving

• Een afgeronde opleiding tot Verzorgende (IG), MBO niveau 3.
• Betrokken en professioneel.
• Durf en veerkracht om mee te bouwen.
• Allround inzetbaarheid. Vivantes biedt zorg in negen locaties en bij de mensen thuis.
• Een flexibele persoonlijkheid en sociale vaardigheden t.a.v. de cliënten en collega’s.
• Bereid zijn om wonen en welzijn voorop te stellen.
• Je bent een initiatiefrijk persoon en werkt samen naar een oplossing toe.

Wij vragen

Als Verzorgende (IG) houd jij je bezig met uitvoeren van zorg conform zorgleefplannen en ZZP-indicaties, afgestemd op de actuele gezondheidsconditie van cliënten onder andere door middel van het uitvoeren van functie-specifieke verpleegtechnische handelingen binnen jouw team van zorg- en welzijnsprofessionals, samen met mantelzorgers en vrijwilligers.
Samen met de cliënt ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning. Zo werk je samen met het team aan de zelfredzaamheid en het bevorderen van de kwaliteit van de herfst van het leven van de cliënten.
Voor meerdere locaties zijn wij op zoek naar Verzorgenden (IG). Je kunt binnen Vivantes als EVV-er aan de slag vanuit de functie van Verzorgende (IG). Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om op flex-basis te werken. Binnen je functie als Verzorgende (IG) kun je specialiseren en verder ontwikkelen in de ouderenzorg.

Dienstverband

• Een contract van onbepaalde tijd (na proeftijd van twee maanden);
• Alle zorgwoningen grenzen direct aan de 9 locaties van Vivantes, je hoeft dus niet met de auto de wijk in;
•De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Werktijden

Het aantal contracturen is bespreekbaar en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan;

Salaris

• Als Verzorgende (IG) is je salaris ingedeeld in FWG 35, (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT;
• Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 7,4% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon;

Aanvullende informatie

Over Vivantes
Vivantes is een lokaal gewortelde zorgorganisatie gespecialiseerd in ouderenzorg in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Goede zorg en ondersteuning leveren doen wij samen met de bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Als Verpleegkundig Specialist heb jij daarin een belangrijke en veelzijdige rol.
Onze zorg is altijd persoonsgericht. Wij zorgen dat onze ouderen hun leven zo normaal als mogelijk kunnen voortzetten door te zorgen voor een veilige omgeving en door, samen met de vrijwilligers en mantelzorgers, te zorgen voor hun welbevinden en welzijn.
Wij geven onze ouderen ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Toch zijn we dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal. Onze bewoners en hun zorgvragen staan centraal. 
We zijn betrokken en professioneel, we zijn veerkrachtig en durven te groeien.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
Kom je in dienst bij Vivantes dan dien jenuiterlijk binnen één maand na ondertekening van de arbeidsovereenkomst een geldige VOG in te leveren bij afdeling HRM. Het niet of niet op tijd in kunnen leveren van de VOG door de medewerker heeft tot gevolg dat het dienstverband van rechtswege eindigt.