Adelante zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

Minimaal 20 uur per week maximaal 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen

Volwassenenrevalidatie & Arbeidsreïntegratie biedt (poli-)klinische behandeling en verpleging voor mensen die kampen met de gevolgen van ernstig belemmerende aandoeningen waaronder amputatie, dwarslaesie, hartklachten, hersenletsel, kanker en pijn. Daarnaast werken wij binnen de CVA Stepped Care Unit (CSCU) op de locatie van Adelante in Hoensbroek samen met Cicero Zorggroep.
Wij zijn voor diverse verpleegteams op zoek naar een:

Verzorgende IG

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van zorg op basis van zorgplannen en/of de individuele behoefte van de cliënt. Je begeleidt cliënten en hun familie, signaleert lichamelijke, psychische en sociale veranderingen en rapporteert hierover. Daarnaast stimuleer en motiveer je de cliënt.

Genoeg uitdagingen en kansen bij Adelante. Wij willen het beste voor onze cliënten. Daarom zoeken wij mensen die onze zorg elke dag beter helpen maken.

Wij vragen

Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3. Je hebt kennis van en werkervaring met teamverpleging, methodisch werken en werken in een multidisciplinair team. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en aanpassingsvermogen. Door een professionele werkhouding ben je in staat om werkrelaties met cliënten en diverse disciplines aan de gaan. Je werkt en leert graag in teamverband, bent bereid om ook in andere teams en in onregelmatige diensten te werken.

Dienstverband

een vast contract tussen de 20 en 32 uur per week
een salaris van minimaal € 1.890, - en maximaal € 2.797, - bruto per maand (FWG 40) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…
een eindejaarsuitkering van 8,33%
8,33% vakantiegeld
een goede pensioenvoorziening bij PFZW
fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets
collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars
uitruil reiskostenregeling
een eigen kinderdagverblijf op onze locatie in Hoensbroek
voordelig extern sporten via BenVitaal
gratis parkeren op onze locatie in Hoensbroek

Werktijden

In onderling overleg

Salaris

een salaris van minimaal € 1.890, - en maximaal € 2.797, - bruto per maand (FWG 40) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

Aanvullende informatie

Over Adelante Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.
Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.
 
Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/
 
Wil jij kwalitatieve zorg verlenen aan onze cliënten? Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.
 
Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Diana Offermans, 06 30374920 of Koen Peerlings, 045 528 3069 ((voor inhoudelijke vragen).
 
Goed om te weten!
Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.
 
Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.