Stepping Stones zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

Heb jij dit vak gekozen omdat je van betekenis wil zijn voor mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben? Voel je je begaan met mensen die het niet meer zo goed weten? Voel je de behoefte om dit werk te doen op een menselijke manier met échte aandacht voor de bewoners en hun naasten in de volgorde zoals jij denkt dat dit het beste is? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze locatie Villa Dalia in Venlo zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG, voor 24 uur per week, voor alle diensten. Als Verzorgende IG (niveau 3) ben je verantwoordelijk voor de zorgverlening zoals beschreven in het Zorgleefplan van de bewoner. Je biedt persoonlijke en passende zorg, ondersteunt bewoners actief in deelname aan de dagelijkse gang van zaken in de villa, helpt mee met huishoudelijke werkzaamheden (zoals eten, drinken en de was), organiseert activiteiten en je zorgt dat de woon- en leefomgeving van de bewoners zo prettig mogelijk is.

Functieomschrijving

Eerst was het een klooster en daarna een middelbare school. Nu is het imposante gebouw een warm thuis; Villa Dalia. In 2018 is het gebouw volledig gerenoveerd en werd het een prachtige zorgvilla. Door de vele originele historische elementen en ornamenten is het een sfeervolle en huiselijk leefomgeving. Werken binnen onze prachtige villa is vergelijkbaar met een dag binnen een gezin. Warm, kleinschalig, overzichtelijk, betrokken met ruimte voor eigen inzicht in inhoud en volgorde van taken en échte aandacht voor bewoners. We zijn een klein en hecht zorgteam waar op z’n tijd naast je werkzaamheden ook ruimte is voor ontspannende momenten met collega’s en bewoners, zoals genieten van een heerlijke lunch of een activiteit. Een fijne en prachtige werkplek, in een voormalig klooster, waar je je direct zult thuis voelen! Bij Stepping Stones ga je direct meer verdienen dan bij je huidige werkgever! Wij werken conform de CAO VVT, waar je wordt ingeschaald in FWG 35. Jouw persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en ideeën en vooral hoe wij jou hiermee kunnen helpen. Je krijgt de ruimte om te kiezen of je een contract van 7 of 12 maanden wilt aangaan. Bij goed functioneren heb je daarna uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wij vragen

Een relevant diploma in de zorg niveau 3; Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kunt goed luisteren; Je herkent je in onze kernwaarden: verantwoordelijk, teamspeler, oplossingsgericht, zorgzaam, communicatief, respect en gastvrij; Ervaring met de doelgroep is niet persé nodig, we vinden het belangrijker dat je oprecht geïnteresseerd bent in het werken met ouderen met dementie; Flexibel inzetbaar in alle voorkomende diensten. We houden zo veel mogelijk rekening met individuele wensen; Een verklaring omtrent goed gedrag (de kosten worden hiervoor vergoed).

Dienstverband

Je krijgt de ruimte om te kiezen of je een contract van 7 of 12 maanden wilt aangaan. Bij goed functioneren heb je daarna uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Conform Cao VVT, Salarisschaal FWG 35.

Aanvullende informatie

Zorgvilla Dalia is onderdeel van Stepping Stones. Stepping Stones is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie. Wij vinden dat goede zorg meer is dan de behandeling en begeleiding alleen. Een zorgvuldige omgang met onze bewoners en hun naasten is essentieel, waarbij gelijkwaardigheid en wederzijds respect zeer belangrijk zijn.

Interesse? Word jij onze nieuwe collega?
Stuur je cv en een korte motivatiebrief per mail naar Esther Kreté, recruiter. Vermeld in het onderwerp de functie waarop je solliciteert en de naam van onze villa “Villa Dalia”.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 06-10268972.