De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Groene Kruis Thuiszorg Weert team Boshoven

Dienstverband

20-24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

Heb jij hart voor de zorg? Werk je graag zelfstandig? Ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid en creativiteit wordt gewaardeerd? En wil je werken in een organisatie die jou de ruimte geeft om te groeien? Solliciteer dan naar de functie van verzorgende IG bij het team Boshoven van Groene Kruis Thuiszorg.

Functieomschrijving

Als verzorgende IG bij Groene Kruis Thuiszorg team Boshoven help je thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je werkzaamheden variëren per gezin: van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen

  • Zelfstandigheid
  • Flexibiliteit en geduld
  • Samenwerking in teamverband
  • Grenzen aangeven en bewaken
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Bereidheid tot vraaggericht werken
  • Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s
  • Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en dienstverlening
  • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een auto

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 20-24 uur per week. Aanvang: 01-07-2019

Werktijden

Wisselend volgens rooster.

Salaris

Als verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35, met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Aanvullende informatie

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Miranda Hurkmans via telefoonnummer 06-81616643 of via miranda.hurkmans@dezorggroep.nl
Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Melanie Knoups via telefoonnummer 06-10982934 of via melanie.knoups@dezorggroep.nl

In je persoonlijke sollicitatieportal vind je alle informatie over je sollicitatie. Zodra er een bericht klaar staat ontvang je van ons een e-mailbericht met het verzoek om in te loggen in je portal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.