De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG of Verpleegkundige, Groene Kruis Thuiszorg, team Arcen, Lomm, Velden

Dienstverband

18-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

Ben jij een Verzorgende IG of Verpleegkundige die op zoek is naar een uitdagende baan? Ben je flexibel en voel je je thuis in een zelfsturend team? Ben jij in staat om te relativeren en reflecteren, kun je de cliënt centraal stellen en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen in de thuiszorg? Dan is de functie Verzorgende IG of Verpleegkundige van Groene Kruis Thuiszorg team Arcen, Lomm en Velden wellicht iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige bij Groene Kruis Thuiszorg ben je verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt. Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is. Ben je Verzorgende IG en wil je je ontwikkelen om al lerend de teamrol van Zorgcoördinator te gaan vervullen, ook dan nodigen wij je uit om te reageren.

Wij vragen

 • Zelfstandigheid
 • Flexibiliteit en geduld
 • Lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen
 • Samenwerking in teamverband
 • Grenzen aangeven en bewaken
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Bereidheid tot vraaggericht werken
 • Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s.
 • Oog voor het netwerk rondom de cliënt en de optimale inzetbaarheid daarvan
 • Diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige 4
 • Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en dienstverlening
 • In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een auto

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 18 tot 28 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Werktijden

In overleg.

Salaris

Als verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator word je, zolang je de coördinerende taken uitvoert, ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 40, met een salaris van maximaal €2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Als verzorgende IG zonder de teamrol zorgcoördinator word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35, met een salaris van maximaal €2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Als Verpleegkundige 4 word je ingeschaald in FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Aanvullende informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Margreth Grutters, op telefoonnummer 06-24771138 of met Annemarie van Vegchel, op telefoonnummer 06-41176390.

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met onze HR-medewerker Susanne Nijveld, op telefoonnummer 06-34782800.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.